ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Донеччині нетвереза горе-матір не помітила, як її семимісячна дитина пішла з життя

    29 березня 2024 п'ятниця
    80 переглядів
    Горе-матір під впливом алкоголю не помітила коли померла її семимісячна донька

    Загиблу онучку та нетверезу невістку виявила свекруха.

    Інцидент стався у прифронтовому місті Світлодарську Донецької області. Коли жінка прийшла в гості до своєї онучки, виявила її мертвою, і одразу викликала поліцію. За словами вбитої горем жінки, коли вона зайшла у будинок, то побачила свою до безпам’ятства п’яну невістку та мерту семимісячну дівчинку.


    Мати загиблої дитини довго не могла прийти до тями і пояснити, що сталося. Трохи згодом, вона змогла розповісти поліції, що напередодні дочка прихворіла і у неї піднялася температура. Замість того, щоб викликати лікарів, дівчина напоїла дитину незрозумілими краплями. Вранці «мати» прокинулася, погодувала дитину і поклала її спати. Коли і як дочка померла, вона не знає.


    У Бахмутському відділі поліції Донецької області відзначають, що дана сім’я на обліку як неблагополучна не перебувала, також не перебувала на диспансерному обліку у лікарів з будь-яким захвopюванням і загибла дитина.


    Після інциденту, до будинку сімейства навідалися співробітники ювенальної превенції спільно з працівниками соціальних служб, аби перевірити, в яких умовах проживала загибла дитина.


    Наразі поліція проводить першочергові слідчі дії для встановлення обставин смерті.


    Поліція Донецької області закликає громадян не залишатися байдужими: повідомляти в поліцію про випадки неналежного виховання дитини і жopcтокого поводження з нею,


    – кажуть правоохоронці.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору