ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Дивна смерть українця на популярному турецькому курорті, призвела до скандалу

    28 березня 2024 четвер
    86 переглядів
    Дивна смерть українця в Туреччині спровокувала гучний скандал

    Помер 30-річний українець,а його родичі на можуть доставити тіло на батьківщину.


    Віктор та Марія Чайка поїхали на відпочинок ще у кінці серпня. Після приїзду чоловік скаржився на погане самопочуття, у нього боліла голова, можливо від того, що він важко переніс переліт.


    Відпочивати пара мала тиждень, але вже на другий день Віктору раптово стало погано після того, як він з'їхав з гірки. У нього помітили піну із рота, він знепритомнів. Рятувальники намагалися його привести до тями, та все було марним, Віктор помер.


    За висновком лікаря, українця підвело серце. Проте, як говорять родичі, істинну причину смерті і по сьогодні вони не знають.


    У лікарні, де провели експертизу, повідомили, що у крові було алкоголю в шість раз більше за норму. Хоча сім'я говорить, що чоловік не пив, а звідки такі висновки, вони не розуміють. Рідні припускають, що Віктор міг отруїтися.


    "Ми думаємо, що Віктор отруївся, бо вони на обід їли гриби, після цього впродовж півтора годин йому було погано. З його рота йшла піна, це говорить про важку інтоксикацію", - розповів брат вдови Чайки.


    У страховій компанії обіцяли допомогти з перевезенням тіла за їх рахунок, проте висновки щодо алкоголю в крові небіжчика зіграли не на користь родичів. Турецька сторона відмовилась оплачувати транспортування.


    Родичі висловили недовіру до турецької сторони та не погоджуються з висновками їх експертів щодо причин смерті Віктора, а також шоковані відношенням страхової компанії, яка за транспортування тіла вимагає до трьох тисяч доларів.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору