ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Радикально та швидко відбулися зміни у Виноградівському відділку поліції. Хто на черзі?

    28 березня 2024 четвер
    83 переглядів
    Закарпаття. Кадрові призначення у поліцейських відділках на місцях

    Середа принесла очікувані новини з правоохоронного «фронту» двох райвідділень: у Виноградові та Іршаві, де очільник головного управління поліції Закарпатської області полковник Роман Стефанишин зробив кардинальні кадрові перестановки.

    Передували цьому гучні викриття наркоділків (на кордоні у Вилку в тому числі), яких, за даними деяких інтернет-сайтів «кришували» (не безоплатно) виноградівські стражі порядку. Незрозуміло, чому не бачили цього неприкритого, зухвалого криміналу керівники виноградівського поліцейського підрозділу, зокрема Іван Бедринець та його заступник Юрій Пилип (кримінальний блок) і Олександр Критьєв (слідство), а також міжрайонний прокурор Володимир Жилкін. Якщо бракувало професійності, то це одне, а якщо були інші чинники, то це зовсім інше.
    Не будемо гадати на кавовій гущі, дамо зробити це слідчим, співробітникам СБУ, Генеральної Прокуратурі ( на обласну – надії на об’єктивне розслідування, схоже, дуже мало), внутрішньої безпеки. Нагадаємо: на цей раз зі своїх посад згадані офіцери (та й не тільки вони) полетіли «з тріском». Екс-начальник переведений у рідний Берегівський відділ поліції (тут він починав свою службу ще за часи Юлія Ороса; має великі статки, зокрема віллу у Дідові – вартістю 250 тисяч доларів США). Працювати він буде у кримінальному блоці під керівництвом Ласло Бундовича. Де залишаться молодші за віком і званням Пилип і Критьєв – наразі не відомо.
    Викликає подив, що на кадровому представленні у сусідньому районі був відсутній керівник берегівської поліції полковник Євген Калитич. Подейкують, що його, досвідченого та принципового офіцера збиралися замінити на Юрія Пилипа (принаймні ця інформація перевіряється).
    Значно більше поталанило підполковнику Віктору Ребрею. Останнього, який працював у обласному управлінні національної поліції у підрозділі з боротьби із торгівлею людьми, направлено на Іршавщину замість пана Черничка. Відтак Мирослав Черничко опинився в «кріслі» очільника поліції у Виноградові. Обидва пішли на підвищення – наразі поправлятимуть ситуацію та покращуватимуть стан справ у боротьбі із злочинністю, аби довір’я правоохоронної системи серед закарпатців зростало.
    На жаль, наркотична та цигаркова мафія у притисянських районах продовжує розквітати. Між іншим, за інформацією з джерел, що заслуговують довіру, на не фаховість полісменів, їхні повільні (а інколи навіть шкідливі) дії на поприщі боротьби з наркомафією, звернув увагу колишній керманич закарпатської поліції, а нині глава цього всеукраїнського відомства – Сергій Князев. Генпрокурор Юрій Луценко також у курсі, як у цьому аспекті працюють на місці підлеглі з його відомства.
    Отож, хто на черзі? Сподіваюсь, що цього разу міжрайонному прокурору пану Жилкіну буде дана належна оцінка. Ту, яку, він заслуговує, тобто буде звільнений з посади міжрайонного прокурора. Відтак не буде «кришувати» ділків на кшталт Віталія Антіпова. До слова, за словами полковника Євгена Калитича, - кримінальне провадження за організацію підпільного казино в місті Берегові, можна хоч завтра спрямувати до суду. Останнє слово тут за обласним прокурором Володимиром Гаврилюком. Саме він повинен «дати» добро на це, адже громадянин Антіпов — депутат Берегівської міської ради.
    Валерій Разгулов

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости