ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Райський куточок був знайдений на Терпопільщині (фото)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    144 переглядів
    Тернопільський Таїланд: таємницю розкрито

    Невеличкий райський куточок, захований від сторонніх очей, набуває все більшої популярності в соц мережах. Він розташований під самим носом тернополян, тим не менш його місце розташування не афішується публічно.


    Тернопільський Таїланд – це два невеличкі окультурені джерела, з чистою та крижаною водою. За площею вони невеликі та неглибокі, але тим не менш чисті та доглянуті. Вхід безкоштовний, транспортом напряму до джерел добратися не можливо. Поруч немає місця для масового відпочинку, лише декілька невеличких галявинок та дві лавки. Дерев фактично немає, тому від сонця заховатися ніде. Відпочиваючих небагато, можливо за цей рахунок там досі не засмічено і затишно.


    Маршрут до Тернопільського Таїланду: спершу потрібно добратися до Білого замку (вул. С. Будного 4), біля нього ви знайдете спуск по сходах під міст, переходите колію і йдете по стежці вліво близько 5 хв, згодом ви побачите невеличкі галявини для відпочинку та джерела.


    Шановні тернополяни, відпочиваючи, будьте культурними, не нищіть та не засмічуйте своє рідне місто!


    На жаль нам не вдалося знайти людину, яка окультурила та доглядає ці джерела, але від всіх тернополян ми хотіли б висловити повагу та вдячність за створення такого райського куточку!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору