ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Сотні українських туристів застяли в аеропорту ізза того, що туроператор не оплатив рейси (фото)

    29 березня 2024 п'ятниця
    56 переглядів
    Луснув популярний туроператор: сотні українців застрягли в аеропортах

    Близько сотні українських туристів застряли у київському аеропорту. Туроператор не оплатив рейси, і українці не змогли вилетіти до Іспанії.


    За словами постраждалого, туроператор не оплатив авіарейси до Іспанії, а тепер організатори туру не виходять на зв'язок.


    "У нас рейс із Жулян на Тенеріфе, авіаперевізник Dart Airlines, туроператор IdrisKa tour. На даний момент інформації в аеропорту про виліт немає", - заявив чоловік.


    Про те, що політ скасували, люди дізналися вже в аеропорту "Київ". Постраждало два рейси, які мали б доставити туристів до Тенеріфе та Аліканте.


    Люди скаржаться, що вони годинами сидять в аеропорту. За переліт туди і назад українці заплатили близько 500-600 євро. А більшість туристів оплатили і повний тур з проживанням.


    Крім того, київський аеропорт видалив із сайту інформацію про рейс, у той час, як іспанський підтвердив, що такі рейси були заплановані. В "Жулянах" повідомили, що їхні рейси зняли через несплату, проте вони очікують її з години на годину. Представники аеропорту зазначили, що у них такий випадок вперше.


    Деякі туристи почули в аеропорту, що відома компанія IdrisKa tour луснула, а тури всі скасували.


    Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив також журналіст Костянтин Стогній.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору