ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Від серійного крадія постраждало четверо мешканців закарпатського Мукачева

    28 березня 2024 четвер
    80 переглядів
    Головуправління Нацполіції України у Закарпатській області повідомляє...

    У правопорушеннях обґрунтовано підозрюють 30-річного місцевого жителя. Слідство у справах триває

    На контролі слідчого Мукачівського відділу поліції перебувають матеріали кримінальних проваджень, відкритих за фактами крадіжок з будинків. В ході слідства встановлено, що крадіжки скоїв 30-річний мукачівець, який зізнався у скоєному.

    Тепер чоловік підозрюється у трьох крадіжках з будинків мукачівців. Звідти, за відсутності господарів, крадій викрав угорські гроші в сумі 70 тисяч форинтів, 1500 гривень, побутову техніку та будівельні інструменти. Окрім цього, мукачівець викрав з незачиненого автомобіля, який належить місцевому жителю барсетку з документами.

    «З викраденого паспорту чоловік зірвав фото та вклеїв своє, під підробленим документом викрадене майно здав до ломбарду, — розповідає слідчий мукачівської поліції. — Наразі призначено товарознавчі та технічні експертизи, за фактами крадіжок з будинків та автомобіля відкриті кримінальні провадження за частинами 1 та 3 статті 185, та статті 357, 358 ( викрадення та використання документу) Кримінального кодексу України. На даний час вказана особа перебуває під вартою за підозрою у скоєнні ним трьох пограбувань. Слідство у всіх справах триває».

    Відділ комунікації поліції Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору