ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Через приховані цигарки українець залишився без автомобіля «HYNDAI TERRACAN» (ФОТО)

    29 березня 2024 п'ятниця
    87 переглядів
    Закарпатська митниця інформує...

    Вчора в зоні митного контролю митного посту «Тиса» Закарпатської митниці ДФС припинено незаконне вивезення з України тютюнових виробів.

    Цигарки намагався вивезти наш співвітчизник автомобілем «HYNDAI TERRACAN» іноземної реєстрації.
    Для проходження митного контролю громадянин обрав «зелений коридор». При усному опитуванні він заперечив наявність товарів, в тому числі тих що підлягають декларуванню, а також повідомив що жодних прихованих від митного контролю товарів не переміщує.
    На підставі наявності ознак облаштування транспортного засобу спеціально виготовленими сховищами працівники митниці прийняли рішення провести поглиблений митний огляд. Відтак у спеціальному тайнику транспортного засобу митники виявили приховані від митного контролю 317 пачок тютюнових виробів, торгової марки «LM», «BOND», «ROTHMANS» з акцизними марками України.
    Таким чином, громадянин України вчинив дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, тобто з використанням спеціально виготовлених сховищ (тайників).
    Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбачених частиною 1 статті 483 Митного кодексу України. На підставі статті 511 Митного кодексу України товари – безпосередні предмети порушення митних правил – тютюнові вироби (вартістю 7373 грн) та транспортний засіб, вартістю 70500 тис. грн, вилучено до рішення суду.
    ДФС у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору