ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Начальник Управління Укртрансбезпеки у Закарпатській області про деталі затримання прокуратурою та СБУ екс-працівника управління

    28 березня 2024 четвер
    111 переглядів
    Сергій Слободянюк про деталі затримання прокуратурою та СБУ Олега Черепані

    Офіційна зустріч відбулася сьогодні, 30 серпня, у прес-центрі газети «Неділя».

    Виявляється, що Олега Васильовича Черепаню затримали в Мукачеві 26 серпня. Наразі він не є працівником Укртрансбезпеки. Точніше, є колишнім співробітником установи. Із восьми місяців цього року він пропрацював 5. Кілька місяців провів на лікарняному, отримав групу інвалідності. А 9 серпня цього року подав заяву на звільнення за власним бажанням за станом здоров’я. 23 серпня його офіційно звільнили.

    «Дуже ефективний інспектор. За 5 місяців він приніс до держбюджету 100 тисяч гривень», – розповів начальник Управління Укртрансбезпеки у Закарпатській області Сергій Слободянюк. «Людину затримували у шортах біля його будинку в Мукачеві, в кафе. Йому перед тим подзвонив знайомий, який колись працював разом із ним. Попросив терміново проконсультувати одного знайомого, який хотів отримати ліцензію. Олег Черепань погодився.

    Згодом передзвонив чоловік, якому і потрібна була консультація. Вони зустрілися у кафе за 70 метрів від будинку Олега. Разом переглянули пакет документів, обговорили їх. Подробиці я не знаю. Знаю, що у файлі з документами були гроші. Згодом його затримали», – стверджує Сергій Слободянюк.

    Як охарактеризував інцидент начальник Укртрансбезпеки, ситуація дивна і штучна. Висловив думку, що можливо, це помста, а можливо – підстава.

    Довідково: діяльність затриманого Олега Черепаня була пов’язана із рейдами. Робота полягала у тому, щоб працювати у будь-яку погоду на вулиці та за будь-яких умов на дорозі. Із цим імовірно пов’язана його хвороба. Також відомо, що Управління Укртрансбезпеки вже протягом 2 років не видає ліцензії. Сьогодні це функція столичного центрального апарата. Усі пакети документів відправляються до Києва.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору