ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Мукачеві патрульні зупинили "Ауді" на чеських номерах, напаковану наркотиками і зброєю

    29 березня 2024 п'ятниця
    65 переглядів
    Управління Патрульної поліції Ужгорода та Мукачева інформує...

    На вулиці Автомобілістів Мукачеві о 01.45 патрульними було помічено "Ауді А 4" чеської реєстрації, під керуванням мешканця Берегова, який під час спілкування помітно нервував.

    Про це повідомляє УПП Ужгорода і Мукачева.

    На запитання, чи є в нього, чи в автомобілі речі заборонені в обігу, відповів що немає. Поліцейськими було прийнято рішення провести поверхневу перевірку відповідно до ст. 34 ЗУ "Про Національну поліцію ".

    При поверхневій перевірці в салоні машини було виявлено три згортки фольги, та один паперовий, в яких знаходилась речовина зеленого кольору за зовнішніми ознаками схожа на наркотичну, також було виявлено запаяний медичний шприц з речовиною блідо-жовтого кольору за зовнішніми ознаками схожими на наркотичну.

    В бардачку було виявлено політеленовий прозорий пакет, в якому знаходилось 13 набоїв до травматичної зброї та один набій калібру 5.45 та пачку з під цигарок в якій знаходилось 14 пігулок білого кольору з надписом - походження яких водій пояснити не зміг.

    У водійській дверці в боковій кишені було виявлено ніж з широким лезом, з рукояткою обмотаною скотчем.

    Також на задньому сидінні знаходився мешканець села Велика Паладь Виноградівського району 1991 р.н., який поводив себе підозріло.

    Патрульні провели поверхневу перевірку, в ході якого в правій кишені куртки було виявлено пістолет травматичноі дії. На запитання, чи має дозвіл на даний пістолет, чоловік повідомив що не має.

    "На місце було викликано СОГ. В діях громадян вбачаються ознаки злочину, відповідальність за який передбачено ст. 263 таст. 309 ККУ", - зазначили у патрульній поліції.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору