ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Нові співробітники поповнили Патрульну поліцію Ужгорода та Мукачева (ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    80 переглядів
    Завершений черговий відбйр до лав Патрульної поліції Закарпаття

    Сьогодні керівники Управління патрульної поліції у містах Ужгород та Мукачево та Головного управління Національної поліції у Закарпатській області повідомили про завершення чергового відбору до лав патрульної поліції.

    31 новий співробітник патрульної поліції, що пройшли конкурсний відбір до правоохоронної структури, продовжать своє навчання у навчально-тренувальному відділі Львівського державного університету внутрішніх справ і згодом вийдуть на патрулювання міст та шляхів Закарпатської області.

    «Відбір, який у нас розпочався у червні 2017 року, включав такі етапи, як тестування на знання нормативно-правових актів та загальні навички, військо-лікарська комісія, перевірка фізичної підготовки та інтерв’ювання. Враховуючи попередній досвід підготовки патрульних, новобранці вже будуть проходити на двомісячний, а чотиримісячний курс навчання. Відтак з 28 грудня цього року нові патрульні долучаться до своїх колег і нестимуть службу на шляхах і вулицях Закарпаття», – розповів керівник УПП у містах Ужгород та Мукачево Юрій Марценишин.

    До лав патрульної поліції правоохоронців за конкурсом зарахували наказом начальника Департаменту патрульної поліції Євгенія Жукова від 23 серпня 2017 року. До подальшого навчання вони стануть вже у понеділок, 28 серпня. Однак жетони та посвідчення патрульним вручатимуть вже після присяги, тобто після завершення навчального курсу. До того часу новобранці матимуть тільки довідку про зарахування до лав співробітників поліції.

    «Підрозділи Національної поліції на території Закарпатської області будуть вас всіляко підтримувати. Ви маєте великі перспективи, зокрема й у вигляді продовження служби у Нацполіції. Ми маємо на сьогодні багато прикладів, коли патрульні переходять на службу до Національної поліції на посади дільничних, слідчих, оперативників тощо…», – зазначив начальник ГУ НП у Закарпатській області Роман Стефанишин.

    Ті, хто хотів, але з якихось причин не зміг спробувати себе у відборі до патрульної поліції, мають знати, що згідно наказу відбір триватиме тепер постійно, адже в Управлінні існує певний некомплект, а у планах Департаменту значне розширення штату.

    «Попри добір 31 співробітника в Управлінні залишається некомплект у 42 посади. А взагалі щодо перспектив, то першопочатковий набір передбачав аж 139 посад, тобто це розширення штату на 88 додаткових працівників, які виконуватимуть свої службові обов′язки на вулицях і шляхах області, 24 посади для так званої «тактичної поліції» у структурі Управління, решта мають заповнити вже існуючий некомплект», – повідомив Юрій Марценишин.

    Новопризначеним патрульним напередодні курсу навчання у львівському профільному виші старші колеги порадили звернути особливу увагу на вивчення адміністративного права, Закону України «Про Національну поліцію України» та покращення показників фізичного стану та спортивних досягнень.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору