ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Контрабандист-українець сплатить митникам Закарпаття солідний штраф (ФОТО)

    23 квітня 2024 вівторок
    55 переглядів
    ДФС України у Закарпатській області інформує...

    За неодноразове порушення митних правил.

    На митному посту «Ужгород» Закарпатської митниці ДФС припинено вивезення з України до країн ЄС тютюнових виробів. Громадянин України заїхав на митний пост мікроавтобусом «RENAULT TRAFIC» з українською реєстрацією, обрав смугу руху «зелений коридор» та повідомив, що не перевозить приховані від митного контролю товари та предмети.

    Проте, працівники митниці, врахувавши ризики, скерували автомобіль в бокс для поглибленого огляду. В результаті якого в конструктивних порожнинах авто, у спеціально обладнаних тайниках, митники виявили тютюнові вироби торгової марки «MARLBORO» з акцизними марками України. Загальна кількість виявлених пачок цигарок складає 480 штук.

    Таким чином громадянин скоїв дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, шляхом використання спеціально виготовлених тайників. Варто зазначити, що цей громадянин України вже притягувався до відповідальності за подібне правопорушення. Відтак зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбачених частиною 2 статті 483 Митного кодексу України.

    Санкція цієї статті передбачає сплату штрафу в розмірі 200 відсотків вартості товарів - безпосередніх предметів порушення митних правил з конфіскацією цих товарів, а також товарів, транспортних засобів із спеціально виготовленими сховищами (тайниками), що використовувалися для переміщення товарів – безпосередніх предметів порушення митних правил через митний кордон України.

    На підставі статті 511 Митного кодексу України за складеним протоколом про порушення митних правил вилучено товари – безпосередні предмети порушення митних правил: цигарки, вартістю 14 480 грн, транспортний засіб «RENAULT TRAFIC», 2004 року випуску, вартістю майже 191 тис. грн.

    ДФС у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору