ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Харківські копи проїхали сотні кілометрів за хабаром, а отримали кайданки на руки (фото)

    18 квітня 2024 четвер
    47 переглядів
    Копи подолали сотні кілометрів заради хабара

    Двоє харківських поліцейських вирушили у тривалу подорож заради отримання хабара. Їх затримали у Києві, де їм й пообіцяли передати гроші.


    Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва. Копи патрулювали територію Красноградського району Харківської області. Майор і старший сержант поліції зупинили автомобіль, за кермом якого був київський підприємець.


    Вони перевірили документи чоловіка та вирішили оглянути салон авто. В ньому вони нібито натрапили на заборонену речовину. Патрульні почали погрожувати водієві кримінальною відповідальністю та грозили посадити за ґрати. Щоб вирішити цю справу копи вимагали у киянина 10 тисяч доларів.


    "Отримавши згоду потерпілого передати їм кошти, працівники поліції залишили свій службовий автомобіль і на машині потерпілого вирушили до столиці забирати гроші, які той обіцяв зняти з банківського рахунку", - розповіли деталі справи у прокуратурі.


    Але отримати хабар патрульні так і не змогли. Водій по дорозі до столиці встиг розповісти про ситуацію свої колегам. Поліцейських затримали по прибуттю до Києва. Вони вже повністю визнали власну провину. Наразі затриманим обирають запобіжний захід й подане клопотання про їх звільнення.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору