ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Яка перспектива у молоді, що їдуть шукати щастя в заробітках

    28 березня 2024 четвер
    127 переглядів
    Масова міграція: чи є перспективи у талановитої молоді

    Українці все частіше їдуть працювати за кордон, сподіваючись, що отримають там перспективу і реальні прибутки. Проте насправді все може закінчитися інакше: обіцяних сум ніхто не бачить, умови життя жахають, а ризик "отримати на горіхи" від корінного населення (наприклад, як нещодавно сталося у Польщі)досить великий.


    Відповідну думку на сторінці у Facebook висловив нардеп Сергій Шахов.


    Політик впевнений: не варто шукати кращого життя в іншій країні, а потім нарікати на складне економічне становище на батьківщині – звідки у бюджеті візьмуться гроші, коли талановиті та працьовиті люди масово відмовляються залишатися тут.


    "Скільки разів я міг виїхати за кордон в останні 10 років? Як мінімум, стільки ж, скільки є днів в році помножити на 10.


    Але ніколи не розумів, навіщо ... Так, в нашій країні не все гаразд. Але ж у нас повно роботи для тих, хто хоче щось робити. Візьміть і знайдіть вільну нішу в Німеччині, Австрії або США. Зате в нашій країні кожна сфера зазнає колосальних можливості для розвитку", - зазначив Шахов.


    Нардеп не бачить нічого поганого в особистому виборі, адже ніхто не забороняє планувати своє майбутнє самостійно.


    Але шукати постійного місця проживання тільки там, де "тепліше" він вважає не зовсім доцільним. Особливо з огляду на те, що Україна тільки взяла курс на Європу.


    "Шукати місце потепліше і життя легше - особиста справа кожного. Але будь-яку успішну країну хтось побудував. Чи не час зробити те ж саме для України?", - підсумував він.


    Слід відзначити, що за даними фахівців Research & Branding Group станом на початок літа поточного року близько 33% респондентів висловили бажання назавжди виїхати за кордон. Більша частина з них - не старші від 30 років.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору