ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Декілька порад, як налаштуватись на продуктивний день

    29 березня 2024 п'ятниця
    76 переглядів
    П'ять способів налаштуватися на продуктивний лад

    Після вихідних важко налаштуватися на продуктивний робочий тиждень. Автор книги "Глобальна маніпуляція", професор Брандейского університету Енді Молінскі поділилася секретами підвищення працездатності.


    П`ять найефективніших методів підвищення продуктивності.


    1. Перемкніть увагу


    Якщо починаєте відчувати апатію або занепад сил, не варто наливати чергову чашку кави. Спробуйте просто переключитися на щось інше. Не варто працювати "з-під палки", краще перепочити кілька хвилин і взятися за справу зі свіжим розумом. І не варто лаяти себе за зміну настрою. Ви - людина, а не робот. Найкращі способи переключити увагу: подихати свіжим повітрям, вигуляти собаку або прочитати пару сторінок книги.


    2. Знайдіть найбільш комфортне місце для роботи


    Комусь краще працюється в офісі, а комусь вдома на дивані. Головне, аби праця давала необхідний результат. Щоб додати комфорту, поставте на робочий стіл улюблену кружку, красиву шкатулку або статуетку.


    3. Заведіть блокнот для цілей


    Записуйте всі ідеї, думки, що виникають, та іншу інформацію, яка може пізніше виявитися корисною. Це хороший спосіб привести думки в порядок і не пропустити нічого важливого. Не плутайте цей блокнот із діловим щоденником, де ви записуєте справи.


    4. Навчіться казати "ні"


    Погоджуватися потрібно лише на ті завдання і пропозиції, які допоможуть вам рости і розвиватися. Решту можна сміливо залишити "за бортом".


    5. Призначте зустріч із собою


    Ми звикли заносити у щоденник тільки зустрічі з іншими людьми. Однак призначати "побачення" собі не менш важливо. Після 18.00 привчіть себе розпоряджатися часом собі на втіху.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору