ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Чергове "покращення" щодо субсидій

    29 березня 2024 п'ятниця
    81 переглядів
    Українцям "покращили" правила нарахування субсидій

    Чиновники підготували чергове "покращення" щодо субсидій. Відтепер доходи громадян при нарахуванні соціальної знижки будуть враховуватися не за рік, як було раніше, а за півроку, крім того, люди не зможуть отримати по дві субсидії одночасно.


    За новими правилами, люди повинні у декларації зазначати свої доходи за останні два квартали. А от тим, хто хоче отримати субсидію для компенсації оплати за послуги ЖКГ за місцем фактичного проживання та за пропискою, доведеться обирати, адже соцдопомогу можна отримати лише одну.


    Крім того, українцям нагадують, що в разі заборгованості за комуналку вони можуть втратити можливість отримання допомоги, аж допоки не погасять борги.


    При призначенні субсидії в травні враховуватимуть доходи за третій-четвертий квартали минулого року, а при призначенні субсидії в жовтні - перший-другий квартали поточного року


    Громадяни, які отримали субсидію, проте збираються змінити місце проживання, повинні повідомити про це соціальні служби.


    Кабмін також планує уточнити, що в разі смерті особи, якій призначалась субсидія, невикористана частина нараховуватиметься членам домогосподарства, які зазначалися під час оформлення соціальної допомоги.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору