ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

П"яний батько ганявся по квартирі з ножем за своїми маленькими дітьми

    28 березня 2024 четвер
    35 переглядів
    П'яний киянин виховував дітей ножем

    У Києві п'яний батько ганявся по квартирі з ножем за своїми маленькими дітьми.


    Сусідка повідомила про ще одну гучну ситуацію в цій сім'ї, яка сталася за півроку до цього, написав "Київ Оперативний" на сторінці в Facebook. За її словами чоловік, будучи напідпитку, викинув з вікна третього поверху всі речі своєї дружини: одяг і взуття, документи, прикраси, плазмовий телевізор, мультиварку, постільну білизну, валізу, вазу з квітами – все, що було куплено на її гроші або їй подаровано.


    Після цього жінка приїхала, зібрала в сльозах те, що вціліло, і поїхала. Поліцейські приїхали, в під'їзд не заходили і незабаром поїхали.


    Пройшло всього пару днів і пара помирилася. Вони виховували разом трьох дітей: маленьку спільну дитину, двоїх – дошкільнят від першого шлюбу чоловіка.


    Через пів року після події мешканка знову почула шум в квартирі зверху.


    "Сьогодні, о п'ятій ранку прокидаюся: звуки ударів, жіночий лемент, дитячий вереск, чоловічий мат. Дзвінок в поліцію, приїхали через три хвилини разом зі "швидкою" – як виявилося, їх вже викликали мати і брат чоловіка, що переживали за життя жінки і дітей.


    Правоохоронці протягом двох годин вмовляли чоловіка відкрити двері і дати вивести дружину і дітей – при тому, що дружина на тлі кричала: "Допоможіть!" і "Не їдьте!".


    За словами очевидиці, чоловік затриманої намагався позбавитися від поліцейських, говорив їм приїхати з повісткою і погрожував своїм адвокатом. У результаті двері відкрили і з'ясувалося, що п'яний бігав за дітьми з ножем, сильно налякавши їх.


    "Старшій п'ятирічній доньці погано і треба в лікарню. Все сімейство, крім чоловіка, сіли в поліцейську машину і поїхали", – сказала вона.


    Повідомляється, що винуватець події залишився у квартирі вживати алкоголь, періодично виходячи палити і обніматися з мамою і братом.


    "Поліцейські скептично помітили, що дружина, швидше за все, заяв не пише, або потім забирає", – зазначила сусідка.


    Сусідка розповіла, що сім'я забезпечена, діти завжди були ошатно одягнені, жінка – молода, красива, струнка, завжди при макіяжі та на підборах.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору