ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Трупів свиней у викинутих пакетах на закарпатській трасі не було!

    28 березня 2024 четвер
    114 переглядів
    Мішки "з тушами свиней" були наповнені соломою!

    На трасі Київ-Чоп неподалік від села Зняцьово Мукачівського району виявлено 6 поліетиленових пакетів для сміття, наповнених соломою. Знахідку виявили за кілька метрів від траси, на під’їзді до АЗС, що не працює.

    У зв’язку з дією карантинних заходів пов’язаних із запобіганням поширення африканської чуми свиней у с. Н. Коропець, знахідку перевірили комісійно.

    Разом з тим, ряд користувачів мережі Фейсбук поширили фото даного факту, стверджуючи, що в мішках рештки заражених АЧС свиней. Інформацію, що не відповідає дійсності, громадяни поширювали без будь-яких підтверджень даних фактів.

    Первинне обстеження мішків було здійснено ще вчора, а фахівці Мукачівського районного управління ГУ Держпродспоживслужби вжили превентивних мір – дезінфікували локацію хлором.

    Сьогодні вранці, 13 серпня, комісія оглянула локацію, мішки з соломою та прийняла рішення про їх знищення шляхом спалювання на місці. До роботи комісії залучалася бригада рятувальників Мукачівського міськрайонного відділу УДСНС України в Закарпатській області.

    При огляді вмісту поліетиленових пакетів для сміття, решток туші свині, або якоїсь іншої тварини, чи м’ясо продукції виявлено не було. Мішки були наповнені соломою. По факту виявлення, огляду поліетиленових пакетів було складено відповідний акт.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору