ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Бійня в Полтаві: з"явилися ім"я загиблого (фото)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    84 переглядів
    Під час стрілянини в Полтаві загинув місцевий спортсмен

    Під час стрілянини в Полтаві загинув місцевий спортсмен, важкі поранення отримали підприємці батько та син. Також у бійні постраждала малолітня дитина.


    Про це повідомляє "Полтавщина". Перестрілка сталась на пляжі на Дублянщині, де невідомий відкрив вогонь під час бійки між відпочиваючими.


    Під час сутички двох компаній, 21-річний мешканець Полтави захищався від групи нападників. Вони били його та стріляли по ньому з пістолету. У відповідь хлопець вистрілив кілька разів в сторону нападника. Останній помер на місці. Крім того, до лікарні з пораненнями потрапив 24-річний чоловік та 7-річний хлопчик.


    Згодом місцеві журналісти з'ясували, що одна із компаній святкувала день народження на пляжі. Згодом у них виник конфлікт з орендарями пляжу — 45-річним Олександром та 21-річним Романом Марченками. В сутичку втрутилась й решта компанії. У них, за словами очевидців, були присобі битки та кастети.


    Роман Марченко вистрілив з дробовика в одного із нападників. Смертельне поранення отримав боєць ММА Святослав Пелипенко 1997 року народження, який входить до клубу "Branibor Team". На пляжі були інші спортсмени, які теж колись займались змішаними єдиноборствами.


    Наразі Олександр Марченко перебуває в комі в одній з лікарень. У нього діагностували важку травму черепа. Отримав поранення й Роман Марченко. Він також наразі перебуває у лікарні під охороною.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору