ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Майже 4 тонни питної води та продуктів харчування відправлено з Тячівщини в зону АТО (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    85 переглядів
    Закарпаття. Чергова відправка вантажу у зону АТО

    ...Біля Тячівської райдержадміністрації відбулася чергова відправка вантажу у зону АТО. На цей раз основний його склад становила питна вода, яка там сьогодні на вагу золота. А також продукти харчування для бійців та мирного населення так званої “сірої зони” .

    У попередній поїздці, в якій брав участь голова Тячівської райдержадміністрації Василь Дем’янчук та депутат Закарпатської облради Василь Федурцьо, на схід було доставлено пиломатеріали та інші необхідні матеріальні засоби для відбудови інфраструктури міста Красногорівка.

    Повернувшись додому, одразу почалася підготовка до наступної поїздки, яка вже в основному викликана потребами бійців гірсько-піхотної 128-ї бригади.

    На передовій ми зустрічались із нашими захисниками, на власні очі бачили в яких умовах вони там живуть і чого їм не вистачає для облаштування місць дислокації. Тому й було вирішено якнайшвидше зібрати і відправити для них черговий вантаж, -розповів очільник Тячівщини.

    Найбільше зараз на фронті бракує води, а якщо вона і є то дуже низької якості. . Тож майже чотири тонни “рідної Шаянської” буде доставлено на цей раз волонтером Віталієм Богданом та водієм Валерій Пітухом.

    Також чимало продуктів харчування, зокрема солодощів, кави, сала, овочів тощо. Все це для військових надали небайдужі мешканці, які вболівають за подальшу долю нашої країни. Найбільш активну участь в організації даної поїздки взяли працівники лісогосподарських підприємств району ДП ” Мокрянське ЛМГ” ( В.Куцин) ДП “Брустурянське ЛМГ”(М.Бігун), ДП “Тячівське ЛГ” (Н.Катреняк), відділ охорони Тячівської РДА ( І.Фабрицій), приватні підприємці: І.Галамбіца (Буштино) , В Богдан (райспоживспілка), А.Думнич (ПП”ХозБуд) О.Бордей (м.Хуст) релігійна громада ЄХБ с Ганичі, а також В. Бенчак та ін.

    Всім, хто долучився до організації даної поїздки керівництво Тячівської РДА висловлює щиру вдячність.

    – Ми вважаємо за потрібне й надалі допомагати військових, особливо 128- ї бригаді, яка на жаль за останній час втратила чотирьох бійців. Тому наша підтримка як моральна так і матеріальними засобами на даний час є вкрай важливою для наших захисників, – наголосив Василь Дем’янчук.

    Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору