ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Повний треш: свавілля колекторів поставило на вуха соцмережі

    29 березня 2024 п'ятниця
    72 переглядів
    Полтавчанка навіть не здогадувалася, з чим стикнеться коли брала кредит

    Мешканка Полтавської області взяла позику в 10 000 гривень, а повернути затребували в кілька разів більше. За допомогою жінка звернулася до народного депутата Ірини Суслової.


    Про це на своїй сторінці в Facebook розповідає військовий журналіст Роман Бочкала. "До Іри звернулася мешканка Полтавської області. Проста жінка з села. Вона взяла позику 10 тис грн. І вчасно не повернула. Але жінка не злодійка і не п'яниця. Совісна. Готова була повернути. І віддала в результаті. А незадовго до цього подзвонив колектор. Якийсь Руслан.


    Надув щоки й пригвоздив - 27 тисяч. І ще десятка зверху, якщо буде затяжка. Грошей ясна річ не було. Хоч речі з дому винось. Та які там речі... Сам будинок продавати", - пише він.


    Жінка була готова повернути борг, але не відсотки, які з'явилися з нізвідки. І ось після цього історія починає бути по-справжньому цікавою: в соціальних мережах колектори знайшли невістку боржниці і зробили фотоколаж з інтимними фото. Нібито дівчина займається найдавнішою з професій. Під фотографіями написані ціни послуг, які дівчина нібито надає для того, щоб накопичити суму для повернення боргу свекрухи.


    "А невістка учителем в школі працює. Хоч в петлю від ганьби лізь. Негідники всім її друзям це розіслали. Сторінку онучки знайшли... Мати стала видзвонювати колекторів - благати, щоб повидаляли бруд. Ті поставили умову - спочатку борг, потім delete", - розповідає журналіст.


    Після того, як колектор почав загрожувати не тільки невістці, а й усім іншим родичам, друзям і знайомим, жінка звернулася за допомогою до нардепа, а пізніше написала заяву. "Діячів взяли на контроль. А в понеділок взяли на гарячому. Виявилося, зловмисники фізично перебували в Деснянському районі Києва. Кошмарили й інших", - підсумував Бочкала.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору