ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Депутати Закарпаття переймаються якістю питної води, станом доріг та мережею сервісних центрів краю

    29 березня 2024 п'ятниця
    85 переглядів
    Закарпатська обласна рада інформує...

    На третьому пленарному засіданні сьомої сесії Закарпатської облради обласні обранці традиційно подали низку своїх запитів з актуальних питань життя громад та краю.

    Так, Петро Добромільський у своєму запиті порушив питання про перевірку якості питної води у с. Дубрівка Іршавського району від будинків №120 до №150. Оскільки в селі розташоване районне сміттєзвалище, то, на переконання селян, за рахунок надходжень грунтових вод до сільських колодязів вода непридатна для пиття.

    Олексій Баранюк звернувся з проханням про виділення коштів на відбудову моста через р. Обава в одноіменному селі, а також на ремонт ділянки автодороги Чинадієво-Кучава Мукачівського району. Тут міст – аварійний, стан дороги – незадовільний, ба, навіть, критичний.

    Василь Скрип порушив питання про необхідність створення у Свалявському районі відділення Регіонального сервісного центру МВС України у Закарпатській області. Адже , як зазначає депутат, станом на сьогодні мешканці віддалених гірських сіл мусять долати чималі відстані – майже 50-80 км автошляхів, які здебільшого в жахливому стані, щоб отримати необхідні послуги у найближчому сервісному центрі МВС в Мукачеві, витрачаючи додатково час, кошти на пальне і т.д.

    Усі запити підтримано депутатським корпусом краю та направлено у відповідні інстанції для розгляду і вирішення.

    Прес-служба облради

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору