ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Смоленська трагедія: що ховали в трунах жертв катастрофи

    29 березня 2024 п'ятниця
    88 переглядів
    Маріоль Карвета повідомила шокуючі подробиці ексгумації тіла її чоловіка

    Маріоль Карвета, вдова покійного командувача польського військового флоту, адмірала Анджея Карвета, який загинув 10 квітня 2010 року під час авіактастрофи президентського літака в Смоленську, повідомила шокуючі подробиці ексгумації тіла її чоловіка.


    Жінка розповіла, що в труні знаходились мішки для трупів, відро, жовтий поліетиленовий пакет і залишки восьми інших людей.


    "Відкрили труну, я побачила мундир свого чоловіка. Під мундиром була білизна, не його – замала, значно меншого розміру, зелена, гадаю, що вона належала представникові сухопутних військ, худішому та нижчому за мого чоловіка. Під білизною були мішки – один мішок такий, в котрому зазвичай перевозяться тіла жертв катастроф, вбивств, тільки що скручений і перев’язаний білою нейлоновою мотузкою, на якій вішають прання. Поруч були два великі темні пакети для сміття. І жовтий прозорий пакет. Так було поховано мого чоловіка, але це не все", - розповіла Маріоль Карвета.


    Вона підкреслила, що в пакетах для сміття були залишки восьми осіб, в тому числі і її чоловіка, а також двох осіб, яких не вдалося ідентифікувати. Крім цього, залишки її чоловіка були виявлені в чотирьох інших трунах.


    Вдова додала, що боїться організовувати похорон, оскільки залишки адмірала Карвета можуть знайти і в інших трунах.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору