ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Однокімнатну квартиру жінка перетворила на палац (ФОТО)

    25 квітня 2024 четвер
    138 переглядів
    Аеліта зробила зі своєї квартири палац!

    Аеліта зробила із своєї квартири палац. Для втілення свого задуму її не зупинили навіть скромні розміри житла – 36 кв. м Вона облаштувала його в стилі бароко.

    Цей стиль любить просторі приміщення, так як об’ємні меблі візуально зменшують простір. За цим інтер’єром складно доглядати: за п’ять хвилин пил не протреш.

    Ремонт робив батько дівчини, надихаючись Ермітажем і Версалем. Меблі замовлялася по каталогу з Італії.

    “На них потрібно тільки дивитися і дбайливо доглядати. У побутовому плані ці меблі не дуже зручні. Через те, що я дуже трепетно ​​ставлюся до чистоти в будинку. Тим, кому важлива простота в прибиранні, потрібно вибирати інший стиль та інші меблі.

      Інтер’єр, в якому я зараз живу, – це справжня казка для дівчини. Для однієї людини такої площі і місць зберігання цілком достатньо, але для життя з чоловіком і дітьми така обстановка може бути непотрібною”, – каже Аеліта.

      Спальня прихована за напівпрозорими шторами і являє собою невеликий будуар з ліжком і жіночим туалетним столиком. Аеліта каже, що це одне з найзатишніших місць в її квартирі.

      Власниця житла зізнається, що вона – перфекціоніст, і кожна річ в її будинку лежить строго на призначеному для неї місці.

      Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
      Интернет-издание
      UA-Reporter.com
      Письмо редактору