ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Туристичний потенціал Міжгірщини: що цікавого є в районі та що ще планується відкрити (ВІДЕО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    86 переглядів
    Морське око не єдина родзинка НПП «Синевир»

    Краєвиди, що більшість жителів міст звикли бачити лише на світлинах, тут прямо перед очима. З року в рік все більше туристів їдуть до мальовничої Міжгірщини.



    Отримати тут можна порцію свіжого повітря. А вражень від побаченого вистачить надовго. Сюди приїжджають як родинами так і великими туристичними групами. Туристів можна зустріти не лише з інших областей України.


    Закордонними гостям також до вподоби відпочинок у Карпатах. Хтось обирає екскурсію на воді, іншим до вподоби мотузковий парк, який побудували цього року на кронах дерев біля самого озера.


    Та Морське око не єдина родзинка НПП «Синевир». Тут є й інші об’єкти та багато туристичних маршрутів, ознайомитись з якими допомагають інформаційно-туристичні центри. Один з таких турінфоцентрів є в селі Синевир. Відпочивальники час від часу звертаються сюди за інформаційною допомогою. Днями ще один турінфоцентр відкриють у Негровці, а згодом планують побудувати у Колочаві, Синевирській поляні та на території Вільшанської сільради.


    Ще один об’єкт наразі на стадії відновлення – музей лісосплаву. Тут можна дізнатись, як в давнину річками бокораші сплавляли ліс. А незабаром на території НПП «Синевир», за словами директора, відкриють ще один реабілітаційний центр. Окрім бурих ведмедів, тут будуть опікуватись й хижими птахами. Поки тут планують, чим ще можна привабити туристів, відпочивальники вже не можуть натішитись. Кажуть, сюди вабить сама природа.


    За словами туристів, незабутньо провести час можна і подалі від цивілізації, насолоджуючись цим справжнім єднанням з природою.


    Більше – у відеосюжеті М-студіо.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору