ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Мережу обурили малолітні садисти (відео)

    28 березня 2024 четвер
    67 переглядів
    Два малих живодера насмерть забили тварину

    Жорстокість проростає з малого, і люди, які в дитинстві безжально вбивали беззахисних тварин, мають усі шанси у майбутньому так само легко позбавити життя собі подібних.


    Як усе починається, продемонстрував один з користувачів у соціальній мережі Facebook, опублікувавши моторошне відео про забите камінням кошеня та показавши винуватців цього злочину – двох хлопчаків шести-семи років.


    Судячи із запису, чоловік натрапив на дітей у той момент, коли вони вже вбили тварину. Один з "героїв" запису відразу починає істерику, говорить, що зробити це його змусив друг, всіляко намагається виправдатися та постійно вибачається.


    Він боїться називати своє ім’я і ще більше боїться покарання, обіцяючи "повернути все, як було". Його приятель більш спокійний і, здається, абсолютно не розкаюється у вчиненому.



    Відео набрало десятки тисяч переглядів, а користувачі відреагували гнівними коментарями на таку жорстокість дітей. Чимало з них переконані, що не обійшлося без батьків, які не навчили синів любити природу. Переважна більшість тих, хто залишив свій допис під публікацією, переконані: хлопець на відео просто грає на публіку та обманює, аби втекти від покарання.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору