ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Вірус Коксакі: як вилікувати вдома

    20 квітня 2024 субота
    90 переглядів
    Вірус Коксакі: сиптоми та поради,як лікуватись дома

    Спочатку вірус Кокаски з'явився в Туреччині, де і був зареєстрований перший випадок захворювання серед українців. Але зовсім скоро і на території нашої країни почали активно скаржитися на цю хворобу. Тому, ми вирішили розповісти, як не захворіти вірусом Коксакі, головні сиптомы, як його вилікувати, і чи існує профілактика.


    Вірус Коксакі: головні симптоми


    Ця хвороба дуже швидко поширюється, а головним осередком захворювання завжди стають кишечник і шлунок. До речі, її ще називають синдромом «руки-ноги-рот», а все тому що, на цих частинах тіла при хвороби з'являються пузирі з рідиною.


    У вас відразу ж підніметься температура до 40 градусів. Крім цього, з'являться слабкість і неприємні відчуття в горлі. Тому вірус Коксакі дуже просто сплутати із звичайним грипом. Але, трохи пізніше з'являються виразки з рідиною по всьому тілу. Це і є головним симптомом цієї хвороби.


    Так само, вірус Коксакі може викликати досить неприємні ускладнення: температура може піднятися до 41-42 градусів, у вас буде постійна нудота і блювота, страшні болі в голові і постійна сонливість. При таких симптомах потрібно відразу ж викликати швидку допомогу.


    При перших же проявах симптомів вірусу Коксакі лікарі рекомендують відправлятися відразу до лікаря. Але, незважаючи на це, хворобу можна вилікувати і в домашніх умовах. Тому, ми вирішили розповісти вам, як вилікувати вірус Коксакі вдома.


    У першу чергу варто змішати в рівних кількостях розчин ромашки, липи, коров'яку, вербової кори і бузини. Все це залити теплою водою і залишити заварюватися на хвилин 30. Після цього випити. Такі процедури потрібно повторювати 2-3 рази в день.


    Зняти температуру при вірусі Коксакі вам допоможе виноградний відвар. Пити його треба по одній склянці на день.
    Якщо ж ви вже не перший день хворієте, але вирішили залишитися вдома, то потрібно зробити собі відвар з рису. Це поліпшить ваше самопочуття.


    Тепер ви знаєте, як можна вдома вилікувати вірус Коксакі, але ми рекомендуємо при перших симптомах відразу ж відправлятися до лікаря.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору