ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Погрожували і ставили вимоги: Саакашвілі про стосунки із чинною владою

    19 квітня 2024 п'ятниця
    57 переглядів
    Саакашвілі розповів, як змінилося його ставлення до влади

    Екс-губернатор Одещини Міхеїл Саакашвілі розповів, як змінилося його ставлення до влади після гучної справи із позбавлення громадянства.


    В ефірі одного з українських телеканалів він зізнався, що майже одразу виїхав до Нью-Йорка, де мешкають його родичі, більшість із яких – громадяни США.


    Політик наголосив: останній раз особисто спілкувався із президентом Петром Порошенком кілька місяців тому і був вкрай незадоволений розмовою:


    "Зустріч тривала майже дві години. Це були дві години погроз, прямого шантажу, закликів припинити політичну активність. Він обіцяв: якщо я припиню критикувати, то через два роки підтримає мою партію, щоб у парламенті у нас була своя фракція", - зазначив Саакашвілі.



    За словами Саакашвілі, заснована ним партія поступово зазнавала утисків, влада забирала навіть офісні приміщення, тому позбавлення громадянства він безпосередньо пов'язує зі своєю політичною діяльністю.


    "У Конституції чітко написано – не можна відібрати громадянство у громадянина України, і крапка. Це порушення всіх норм, що існують у світі".

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости