ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Депутат Львівської міськради Босаневич пропонує "вивезти циган зі Львова на Закарпаття"

    29 березня 2024 п'ятниця
    63 переглядів
    Львівський депутат пропонує «вивезти циган зі Львова на Закарпаття»

    У 21 столітті. Депутат. Міста, відкритого до світу. Пропонує виганяти звідси людей за етнічною ознакою. Причина – в пана депутата представники цього етносу щось вкрали, він їх зловив, а поліція їх випустила.

    Мені зрозуміла образа пана депутата. У моєї дружини вкрали мобілку, представники того ж етносу за останні півроку обікрали трьох моїх друзів. Ті ж історії: їх ловлять, здають у поліцію, поліція фіксує прізвища і відпускає.

    Тільки я чомусь думаю, що в такому випадку нам треба думати не про дії, які порушують статтю 161 карного кодексу (розпалювання міжнаціональної ворожнечі, обмеження прав за етнічною ознакою). Сподіваюся, пан Босаневич має рецепт, як відокремлювати львівських циган від закарпатських, і то так, щоб не вішати їм на одяг зірку Давида (окей, її відповідник у ромів).

    І розганяти в описаній ситуації треба не представників окремого етносу, а, виходить, львівських полісменів. Адже вони ігнорують не лише цю проблему. Придивіться, як нова красива поліція реагує на порушення правил водіями маршруток, які стаються в полісменів на очах. Правильно, ніяк. Або як вирішується проблема паркування на магістральних вулицях. Місяць активності на початку – і тоді Личаківська, Городоцька та паралельні вулиці було дуже легко проїхати, вжух і все. Але то давно скінчилося.

    Одним словом, давайте будемо думати, що ми пропонуємо, якщо ми публічні люди. Особливо якщо депутати.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору