ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Віртуальні сепаратисти отримали реальні терміни

    24 квітня 2024 середа
    91 переглядів
    Двох хлопців засудили за ведення сепаратистських груп у соціальній мережі

    Двох хлопців засудили до 5 років позбавлення волі за ведення сепаратистських груп у соціальній мережі "ВКонтакте".


    Відповідне рішення прийняв Апеляційний суд Донецької області, повідомила прес-служба прокуратури Донецької області.


    Їх визнано винними у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 110 КК України (посягання на територіальну цілісність та недоторканість України).


    "Переслідуючи мету змінити територію меж та державного кордону України та здійснюючи інформаційну підтримку терористичних організації "ДНР" та "ЛНР", вони розміщували у створених групах матеріали антиукраїнського характеру. Злочинну діяльність фігурантів було припинено у квітні 2015 року співробітниками СБУ. За клопотанням прокуратури їх заарештували", - йдеться в повідомленні.


    У суді чоловіки своєї провини не визнали, але державним обвинуваченням, яке підтримувала прокуратура Донецької області, повністю доведено їх провину у скоєному злочині. Суд першої інстанції призначив чоловікам покарання у вигляді 5 років позбавлення волі, однак захисниками було подану апеляційну скаргу.


    Апеляційний суд, вивчивши надані прокурором докази, дійшов висновку, що вирок винесено законно, а підстав для його скасування не вбачається. Тож обох прибічників "руського миру" засуджено до 5 років позбавлення волі.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору