ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Жорстоке вбивство молодої киянки: копи схопили нелюда (фото, відео)

    28 березня 2024 четвер
    70 переглядів
    У Києві знайшли вбивцю жінки, тіло якої виявили у лісі ще у червні

    У Києві знайшли вбивцю жінки, тіло якої виявили у Пуща-Водницькому лісі ще у червні.


    Про це повідомила прес-служба столичного управління поліції.


    У вбивстві зізнався 35-річний співмешканець загиблої. Чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні злочину. Йому загрожує до п’ятнадцяти років ув’язнення.


    Тіло молодої жінки виявив місцевий мешканець під час збору грибів.


    "На місці події правоохоронці виявили тіло невідомої жінки, яке через значні гнилісні зміни неможливо було впізнати. Для встановлення причини смерті тіло загиблої направили на судово-медичну експертизу", - йдеться в повідомленні.


    На початку липня до Баришівського відділу поліції Переяслав-Хмельницького відділу поліції ГУНП у Київській області звернулася жінка із заявою про зникнення її 33-річної доньки. За цим фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження.


    "Оперативні працівники встановили, що зникла жінка проживала спільно із громадянським чоловіком в орендованій квартирі у Києві. Під час спілкування із правоохоронцями чоловік спочатку повідомив, що востаннє розмовляв зі співмешканкою телефоном і не знає, де вона зараз. Але зрештою зізнався, що вбив її у столичному лісі", - зазначили в поліції.


    "Провівши ряд невідкладних слідчих дій та звіривши покази підозрюваного, було встановлено, що знайдене напередодні у Пуща-Водницькому лісі тіло, належить саме тій жінці, у вбивстві якої зізнається чоловік", – розповів начальник відділення слідчого відділу Оболонського управління поліції Дмитро Баранчук.


    Зі слів чоловіка, між ним та співмешканкою сталася сварка через ревнощі посеред вулиці. Він намагався піти, але жінка його наздоганяла, і в результаті вони опинилися у Пуща-Водницькому лісі.



    Там чоловік декілька разів вдарив свою співмешканку по голові. Переконавшись, що вона мертва, вирішив приховати злочин. Він повернувся до міста і купив вапно, яким засипав тіло жінки, в надії позбутися його. Після цього поїхав додому у Баришівку.


    На період досудового слідства зловмисник перебуватиме у слідчому ізоляторі.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору