ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Кращі освіжаючі напої: як зробити своє літо не таким спекотним

    28 березня 2024 четвер
    68 переглядів
    Декілька рецептів освіжаючих напоїв

    Ось уже середина довгоочікуваного літа. Сонце, свіже повітря, на деревах вже є досить багато фруктів. Але іноді сонячні промені можуть бути просто нещадними. Один з головних мінусів літа – це неймовірна спека. І як же хочеться випити чогось не тільки смачного, але і прохолодного. І саме для таких випадків ми вирішили написати вам список кращих освіжаючих напоїв, які можна зробити вдома.


    Кращі освіжаючі напої: домашній лимонад


    Мабуть, самий простий, але від цього не найгірший варіант, - це домашній лимонад. Зробити його можна досить просто, а радості буде море. Його можна приготувати по смаку: кислий, солодкий, з легкою кислинкою, все залежить від вас. Що б зробити домашній лимонад вам знадобиться:


    Мінімум пів лимона


    Літр газованої води


    Кілька ложок цукру (за смаком)


    Звичайно ж, лід


    Рецепт домашнього лимонаду дуже простий: у глечик, де буде ваш напій потрібно видавити лимонний сік, нарізати м'якоть і кинути туди ж, додати цукор за смаком. Після цього залити все газованою водою і кинути лід, якщо потрібно. Ось і все, ваш домашній лимонад готовий.


    Кращі освіжаючі напої: домашній лимонад з ківі


    В принципі, зробити лимонад з будь-яким фруктовим смаком, досить просто: потрібно просто додати фруктовий сироп.


    Але щоб зробити лимонад зі справжнім ківі вам знадобиться:


    6 ківі


    Цукор за смаком


    Стакан лимонного соку


    Газована вода


    Далі все робиться досить просто: ківі подрібнити до стану пюре, а паралельно перемішувати лимонний сік з цукром. Пізніше все це перемішати і акуратно колотити, поки не вийде ваш освіжаючий напій.


    Кращі освіжаючі напої: безалкогольний мохіто


    Такий напій, майже нічим не відрізняється від лимонаду, але його ім'я вже настільки популярне, що не можна не написати про нього окремо. Так і спрагу безалкогольний мохіто прибирає чудово. Для того, щоб зробити його вам знадобиться:


    Кілька листочків м'яти


    Цукор


    Лайм


    Газована вода, або Спрайт


    Лід


    Рецепт домашнього мохіто зовсім не складний: нарізаємо лайм на 4 частини, видавлюємо сік в глечик, там його змішуємо з цукром. Після цього зрізаємо цедру з того ж лайма і додаємо до всього іншого. З м'ятою робимо те ж саме і заливаємо це Спарйтом, або газованою водою. І ось, ваш домашній мохіто готовий.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору