ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські прикордонники затримали угорського контрабандиста (ФОТО)

    29 березня 2024 п'ятниця
    67 переглядів
    Угорця-контрабандиста затримали на Закарпатті

    Незаконному переміщенню через кордон тютюнових виробів завадили вчора ввечері прикордонники відділу «Лужанка» Мукачівського загону на Закарпатті.

    Інформацію про підготовку до протиправної діяльності прикордонники отримали від місцевого жителя. Вже через кілька хвилин була організована оперативно-розшукові заходи, в результаті яких було виявлено три людини. На законні вимоги прикордонників припинити правопорушення невідомі особи не відреагували, тому правоохоронцям довелося застосувати пристрій для відстрілу гумових куль і здійснити попереджувальні постріли вгору.
    В результаті однієї людини, який виявився громадянином Угорщини, прикордонники затримали і доставили до прикордонного підрозділу, ще двом невідомим вдалося втекти. Також неподалік затримання угорця було виявлено 6 пакетів тютюнових виробів. Наразі тривають заходи з пошуку втікачів і їх затримання.
    У пакетах, які зловмисники планували доставити в сусідній Угорщині, знаходилося 10 ящиків тютюнових виробів, а саме 5000 пачок безакцизних сигарет.
    76060-.jpg
    76060-2.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору