ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Випускники біофаку УжНУ вирушили підкорювати кар’єрні вершини (ВІДЕО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    95 переглядів
    Медіацентр Ужгородського нацуніверситету інформує...

    Днями на базі рідного факультету студенти-біологи денної та заочної форм навчання отримали омріяні дипломи.



    Зі словами привітань урочистий захід відкрив проректор з адміністративно-господарської роботи Дмитро Сойма: “Знаю, що цей диплом ви чекали з надіями на хороше майбутнє. Я вам бажаю, щоб воно справді було таким. Сподіваюся, що навчання на нашому факультеті ви будете згадувати як щось дуже веселе, радісне. Наш викладацький колектив старався забезпечити вам якнайкращі умови, аби в доросле життя ви вступили з добротним багажем знань”.


    Відтак слово взяла декан факультету Ярослава Гасинець, яка висловила сподівання, що цей диплом все ж таки буде не останній і студенти-бакалаври зважаться на наступний серйозний крок – вступатимуть до магістратури. “Диплом – це символ переходу своєрідного рубежу. Ви заклали добротний фундамент, ваші знання рік за роком викладалися цеглинками, зміцнювали його. Але, щоб ваш будинок був повноцінним, потрібен ще й дах – магістратура”.


    Інші працівники факультету згадали непрості часи для теперішніх бакалаврів на першому курсі, їхні невпевнені кроки; привітали батьків, які допомогли винуватцям свята дійти до визначної миті; побажали випускникам творчих, наукових і професійних успіхів.



    Відтак викладачам висловлювали подяку і щире захоплення від навчання на факультеті й самі випускники. Зізнавалися: спочатку було ой як непросто, але це того вартувало.


    Урочистий настрій публіки підтримали слайд-шоу з пам’ятними моментами студентського життя, музичні привітання та спільне фотографування останніх моментів разом.


    Медіацентр УжНУ.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору