ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На українсько-молдовському кордоні відкриється новий КПП «Кучурган-Первомайськ»

    28 березня 2024 четвер
    92 переглядів
    КПП «Кучурган-Первомайськ» новий українсько-молдовський кордон

    Рішення про відкриття спільних пунктів контролю на українсько-молдовському кордоні було прийнято під час зустрічі в Києві в лютому цього року прем'єр-міністрів Молдови та України.

    У понеділок, 17 липня, президент України Петро Порошенко і прем'єр-міністр Молдови Павло Філіп відкриють спільний контрольно-пропускний пункт «Кучурган-Первомайськ» на центральній (придністровській) ділянці молдавсько-українського кордону.


    Про це повідомили в прес-службі уряду Молдови передає Укрінформ.


    Відкриття спільного КПП на молдавсько-українському кордоні пройде в контексті реалізації досягнутих раніше домовленостей між урядами Республіки Молдова і України,
    -йдеться в повідомленні.


    Згідно з інформацією, рішення про відкриття спільних пунктів контролю на молдавсько-українському кордоні було прийнято під час зустрічі в Києві в лютому цього року прем'єр-міністрів Молдови та України Павла Філіпа і Володимира Гройсмана.


    В даний час на молдавсько-українському кордоні діють ще чотири спільних КПП: «Бричани-Росошани», «Крива Мемеліга», «Ларга-Кельменці» (північну ділянку кордону) і «Джурджулешти-Рені» (південь Молдови).

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору