ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатський губернатор — у ТОП-4 регіональних очільників у державі

    29 березня 2024 п'ятниця
    73 переглядів
    Два роки Москаля на посаді: як працює закарпатський губернатор

    Всеукраїнський веб-портал «Слово і Діло», який моніторить інформацію щодо обіцянок і стану їх виконання провідними політиками України, оприлюднив «Рейтинг відповідальності» Геннадія Москаля, який уже два роки посідає посаду голови Закарпатської ОДА.

    Сьогодні, 15 липня, губернатор Закарпатської області Геннадій Москаль святкує два роки на цій посаді. Аналітики «Слова і Діла» проаналізували, які зі своїх обіцянок на посаді він виконав, а які – провалив.

    Загалом Москаль за два роки встиг дати 46 обіцянок, причому 21 з них він виконав, а ще 6 – не зумів. Таким чином, рейтинг відповідальності Москаля як керівника Закарпатської області зараз становить 46%.

    Зазначимо, що його рейтинг з урахуванням обіцянок, які він давав ще до вступу на посаду, вищий і становить 55%.

    До найважливіших із виконаних обіцянок губернатора наші аналітики віднесли запевнення в тому, що в 2016 році в області не буде скорочуватися кількість шкіл і лікарень.

    Варто зазначити, що частіше за все губернатор любить давати обіцянки з галузі інфраструктури – їх у нього 10. Крім того, Москаль часто дає обіцянки щодо нацбезпеки та місцевого самоврядування – таких у нього по 6.

    При цьому Москаль посідає почесне 4-те місце серед найбільш відповідальних керівників областей: за виконаними обіцянками його обійшли лише голови Дніпропетровської, Сумської та Черкаської ОДА – Валентин Резніченко, Микола Клочко та Юрій Ткаченко.
    75997-1.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости