ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Найсумлінніших бухгалтерів на честь свята відзначили на Закарпатті (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    89 переглядів
    В Ужгороді вшанували найкращих бухгалтерів Закарпаття

    В Ужгороді відзначили найкращих бухгалтерів Срібної Землі
    До їхнього професійного свята — Дню бухгалтера, який традиційно відзначатиметься у неділю, 16 липня.

    В Ужгородському прес-клубі відбулося засідання, присвячене Дню бухгалтера, який щороку відзначається 16 липня. Йшлося про реформи системи бухгалтерського та податкового обліку у зв’язку з підписанням Угоди про асоціацію з ЄС, особливості роботи українських бухгалтерів тощо.

    Також традиційно до свята на засіданні були нагороджені найкращі бухгалтери Закарпатської області.

    Юрій Сакалош, заступник начальника Головного управління ДФС у Закарпатській області привітав бухгалтерів з професійним святом: «Бажаю перш за все здоров’я, професійності, відданості свої роботі. Ви служите на благо нашої економіки, роботодавців, допомагаєте їм у нелегкому правовому середовищі. Хочу, щоб ви були наполегливі на своїх переконаннях, що випливають з вимог закону. Ми хочемо жити у правовій державі, де закон повинен бути найвищим».

    Марта Волощук, Голова Закарпатського територіального відділення Асоціації платників податків України АППУ додала: «Щороку ми нагороджуємо бухгалтерів підприємств, які забезпечують сумлінну сплату податків уже чимало років». А також особисто привітала з професійним святом та ювілеєм Голову Закарпатського територіального відділення Всеукраїнської професійної громадської організації «Спілка аудиторів України» Юлію Кілару.

    «Ми дуже високо вас цінуємо та розуміємо усю складність роботи», - сказала Марта Волощук у зверненні до бухгалтерів. – Бажаю терпіння і наснаги, а головне – здоров’я. У цій безкінечній зміні законодавства без нього просто неможливо вижити. Але через те і цікавий цей процес. Тільки мудрі люди можуть справитися з такою великою відповідальністю та важливою місією».

    Юлія Кілару, Голова Закарпатського територіального відділення Всеукраїнської професійної громадської організації «Спілка аудиторів України» сказала: «Жодна організація не може працювати без бухгалтера, тому вважаю, що наша професія – головна. Ми повинні постійно над собою працювати і підвищувати свій професійний рівень. Адже ми допомагаємо приймати правильні управлінські рішення, виконувати закон і досягати успіху».

    Учасники заходу наголосили, що сьогодні бухгалтер одночасно і податковий фахівець, дуже добре знати і юридичну сферу.

    Ужгородський прес-клуб

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору