ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Робота в ЄС: чергова країна спростила правила для українців

    28 березня 2024 четвер
    94 переглядів
    Українці зможуть влаштовуватися на роботу, використовуючи лише біометрику

    Українці можуть влаштовуватися на роботу в Угорщині. Для цього вони можуть скористатися правом безвізового в'їзду в країні, незважаючи на те, що безвізовий режим як такий не передбачає працевлаштування.


    Посилаючись на підтвердження Міністерства економіки Угорщини. У відомстві зазначили, що подібна ініціатива не є нововведенням. Спрощені умови для отримання дозволу на роботу діють з липня 2016 року для сусідніх з Євросоюзом країн. Перш за все, для громадян України і Сербії.


    Після введення безвізового режиму правила для українців спростилися ще більше. Раніше на роботу в Угорщині можна було влаштуватися навіть по туристичній візі. Це займало один день і без оплати дозволу на роботу.


    Тепер українці можуть працевлаштуватися на місці, використовуючи лише біометричний паспорт. Вони мають право перебувати в країні 90 днів, а після знадобиться дозвіл на проживання.


    Угорщина пішла на спрощення правил через дефіцит робочої сили. Кадрів не вистачає в сфері інформаційних технологій, електроніки, виробництва і будівництва.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору