ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Чергову групу нелегалів з В’єтнаму затримали прикордонники на Закарпатті (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    83 переглядів
    Чопський прикордонний загін інформує...

    Сьогодні опівночі військовослужбовці Чопського загону затримали четверо громадян В’єтнаму, які переховувались у приватному помешканні на околиці міста Чоп.

    Місце перебування нелегальних мігрантів вдалось установити завдяки інформації, своєчасно отриманій від дільничного інспектора Держприкордонслужби. Група реагування від відділу прикордонної служби «Тиса», що негайно висунулась на пошук правопорушників, затримала їх при спробі втечі через вікно приватного будинку. Незаконні мігранти, 2 чоловіки та 2 жінки, перебували без жодних документів та саме готувались до незаконного переміщення через державний кордон.
    Наразі, правопорушників доставлено у пункт тимчасового тримання Чопського прикордонного загону для проведення фільтраційних заходів та складання відповідних процесуальних документів. Після встановлення особи затриманих буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.2 ст.204-1 КупАП «Порушення або спроба порушення державного кордону».
    Нагадаємо, що 10 липня цього року прикордонниками відділу «Гута» Чопського загону також було затримано 16 громадян В’єтнаму, з яких 12 чоловіків та 4 жінки.
    Прес-служба Чопського прикордонного загону
    75926-1.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору