ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як правильно зібрати дитину в школу: найпотрібніші речі

    20 квітня 2024 субота
    88 переглядів
    Як правильно зібрати дитину в школу: топ 7 речей

    Звичайно, 1 вересня не завтра, але зібрати дитину до школи – це не самий швидкий процес. Деякі речі потрібно вже починати шукати. Звичайно, для найменших і для найстарших список того, що потрібно для школи буде не зовсім однаковий. Але ми постаралися максимально просто розповісти, як правильно зібрати дитину в школу.


    Як правильно зібрати дитину в школу: топ 7 речей


    Звичайно ж, це шкільна форма. У всіх школах вимоги до одягу різні. У деяких потрібно саме піджак певного кольору, а в деяких можна просто дотримуватися ділового стилю. У будь-якому випадку хлопцеві потрібно буде купити кілька сорочок, штанів, піджак. А дівчинці потрібно буде придбати спідницю, сарафан, піджак, або кофточку.


    Взуття для школи вибрати завжди непросто. Крім того, воно повинне бути класичною, ще потрібно звернути увагу на зручність і якість взуття.


    Спортивна форма. Для відвідування іноді улюбленного, а іноді ненависного уроку фізкультури. Як би дитина до нього не ставився, потрібно буде придбати хороше взуття та спортивний костюм.


    Портфель або сумку. Зараз для самих маленьких рекомендують купувати портфелі зі спеціальними ортопедичними спинками. Але, насправді, і звичайні будуть не гірше. Головне, на що варто звертати увагу при виборі: якість, комфорт, функціональність. Тих же параметрів варто дотримуватися при виборі сумки.


    Канцтовари. Самий стандартний набір ручок, олівців, пенал, гумка, лінійка, точилка. Список може бути просто величезним, іноді такі набори продаються відразу в комплекті. НАйменшим точно потрібно буде придбати кольорові олівці, пластилін. А вже з 5 класу варто звернути увагу на циркуль і транспортир.


    Зошити. Їх вам знадобиться величезна кількість самих різних. Можна купувати відразу в наборах. Але потрібно звернути увагу на те, що зошити для контрольних робіт мають бути невеликі, а умовні словники мінімум 64 сторінки. Будьте готові, що протягом року, цього добра вам потрібно буде докуповувати із завидною постійністю.


    Звичайно щоденник. Тут краще всього дати дитині свободу. Адже для нього це може бути дуже важливо. Нехай це буде яскравий, може трохи дурний, зате улюблений для дитини. Головне, щоб це не було заборонено в школі.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору