ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатська поліція викрила чоловіка, який розповсюджував дитячу порнографію

    29 березня 2024 п'ятниця
    65 переглядів
    Прес-служба прокуратури Закарпатської області інформує...

    Берегівською місцевою прокуратурою до суду з обвинувальним актом скеровано кримінальне провадження відносно місцевого жителя, який розповсюджував твори (відеофайли) порнографічного характеру, що містять дитячу порнографію, а також здійснював відтворення комп’ютерних програм, що завдало матеріальної шкоди у значних розмірах. (ч.4 ст.301, ч.1 ст.176 КК України)

    Як поінформував керівник Берегівської місцевої прокуратури Володимир Жилкін, житель м.Берегово через мережу «Інтернет» здійснював розповсюдження творів (відеофайлів) порнографічного характеру, що містять і дитячу порнографію.
    Крім цього, відшукавши в мережні «Інтернет» спеціальні комп'ютерні програми, шляхом запису на накопичувачі магнітних жорстких дисків, відтворив скачане програмне забезпечення, яке відповідно до висновку експерта має ознаки контрафактності. Сума збитків завдана правовласнику компанії «Майкрософт», у зв’язку з незаконним відтворенням комп’ютерних програм, становить майже 63 тис грн.
    За вчинене ним кримінальне правопорушення передбачена кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

    Прес-служба прокуратури Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору