ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Кращі пляжі Європи: де відпочити влітку

    19 квітня 2024 п'ятниця
    89 переглядів
    Кращі пляжі Європи: топ 4

    Вже почався липень, а це самий розпал літа. Відпустка зараз потрібна як ніколи. А як відпочивати влітку? Звичайно ж, кращий варіант – це море. В самій Україні є досить багато різних курортів і пляжів.


    Але що, якщо хочеться поїхати в Європу, відпочити там. Саме для таких випадків, ми вирішили описати вам найкращі пляжі Європи, щоб ви точно розуміли, куди саме варто їхати.


    Кращі пляжі Європи: топ 4


    Harbour Beach, Тенбі, Уельс, Великобританія. Дуже гарний пляж, протяжністю майже 3 кілометри. Тут все досить багато народу, але відпочивати все одно дуже комфортно. Чистий пісок, прозора вода, і хороша інфраструктура. Що ще треба для прекрасного відпочинку влітку?


    Praia da Cova, Сесімбра, Португалія. Пляжі цієї країни славляться по всьому світу, тому людей тут не мало. Але, на Praia da Cova дуже красиво і чисто, тому його дуже часто називають раєм на землі. Крім цього, пляж примітний дуже красивою природою навколо: звивисті скелі і дивовижний природний парк поруч, де можна прогулятися. Завдяки цьому Praia da Cova точно заслуговує місця в топі "кращі пляжі Європи".


    Zlatni Rat, острів Брач, Хорватія. Це не тільки один з кращих пляжів в Європі, але й одне з найкрасивіших місць у всій Хорватії. Цей пляж має трохи химерну форму, схожу на пісочний "ріжок", який витягнувся в море аж на 600 метрів. А всі ці 600 метрів оточені чудовою природою, найчистішим піском і прозорою водою.


    Isola Bella, Таорміна, Сицилія. Цей кам'янистий пляж дуже люблять за те, що тут можна попірнати з маскою. А все тому, що на Isola Bella водиться величезна кількість гарної риби. А вночі, тут світиться планктон, і це виглядає просто неймовірно. Крім цього, тут дуже гарна природа і чиста вода. Тому відпочинок влітку тут буде просто неймовірним. До речі, якщо раптом набридне купатися та відпочивати на пляжі, то на Isola Bella є канатна дорога, де буде дуже цікаво проїхатись.


    Сподіваємося, що топ кращих пляжів Європи допоможе вам обрати, куди саме поїхати на відпочинок влітку.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору