ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді підпалили авто адвокату (ФОТО)

    27 квітня 2024 субота
    69 переглядів
    Рятувальники причину пожежі замовчують - поліція про інцидент мовчить

    Адвокату Роману Котлярову вранці 3 липня, о 4 годині, підпалили автомобіль. Інцидент стався у дворі його власного будинку.

    Про це повідомив правозахисник Олександр Пересоляк.
    З його слів, "підпалювача налякала сусідка і він залишив на місці підпалу увесь свій робочий інвентар і чкурнув на велосипеді".
    Як повідомили в У ДСНС України в Закарпатській області, "03.07.2017 о 04:15сталося загорання автомобіля «Opel Astra H» за адресою: Ужгородський район, с. Минай, вул. Тиха. Вогнем пошкоджено задню частину автомобіля. Причина пожежі та збитки встановлюються".
    Тобто, рятувальники причину пожежі замовчують. Прес-служба поліції взагалі не повідомила про інцидент.
    "Підпали автомобілів у нас тривають останні 7 років і правоохоронні органи тут безсилі, - констатує О.Пересоляк. І стверджує, що відома особа замовника підпалу авто Р.Котлярова: - Ба навіть тоді, коли показати адресу проживання зловмисника поліції, малоймовірно, що злочинець понесе відповідальність. Так, у справі адвоката Романа Котлярова відомо навіть прізвище замовника, рік назад був спалений автомобіль його підзахисного по справі. А віз і нині там. Злочинці розгулюють на волі і продовжують чинити біду".
    75649-1_0.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору