ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Трагічне кохання:16-річна дівчина повісилась після самогубства хлопця

    19 квітня 2024 п'ятниця
    104 переглядів
    На Волині відразу два суіцида: хлопець, а пізніше і його дівчина

    На Волині у селі Залужжя у дворі власного будинку мати знайшла повішеним свого 20-річного сина військового-контрактника Віталія Мотику. Вже через три дні знайшли повішеною його дівчину - 16-річну Діану.

    "Син служив у 14-й ОМБр. Діана вже випустилася зі школи і вирішила вступати до військового училища, здається Львівської області. Він думав, що як вона поїде, то він їй стане непотрібний і просто не міг цього пережити. Сам залишався на службі", – розповідає Людмила, мати Віталія.


    Напередодні трагедії, Віталій прийшов додому ввечері, хоча з Діаною вони завжди гуляли допізна. Він прийшов та закрився у кімнаті. Вже зранку його знайшли повішеним.


    Мати померлого додає, що тоді прибігла Діана, впала йому в груди і почала кричати, що це все через її маму, бо та відмовилася її пустити до нього вночі, аби попрощатися.


    "Вона на похороні коли була, забрала його портрет, поставила у себе в кімнаті і написала свою передсмертну записку: "Вибачте мамо, я йду до коханого. Я тебе дуже люблю, але без нього жити не можу. Поховай мене у випускному платті біля нього". І все, у хліві у повісилася", – зазначила Людмила.


    За її словами, на це ще вплинула смерть бабусі Діани, яка померла цими днями. Всі були шоковані, у молодої дівчини була подвійна трагедія, тому вона просто не витримала.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору