ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпаття приїхали з Донеччини діти, які мріють стати правоохоронцями (ФОТО, ВІДЕО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    93 переглядів
    Закарпатська поліція повідомляє про візит "донецьких"

    В рамках програми, започаткованої Головою Національної поліції України, генералом Сергієм Князєвим, семеро дітей з Донецької області знайомляться з роботою правоохоронної системи в західних областях України.



    На Закарпаття приїхали семеро дітей з Донеччини, які знайомляться з роботою поліції в обласних центрах західної частини країни. Програма відбувається за сприяння Голови Національної поліції України, генерала Сергія Князєва. Всі діти – випускники шкіл та майбутні студенти навчальних закладів МВС. Група уже відвідала Рівне, Луцьк та Львів.


    На Закарпатті діти оглянули Ужгородський замок, набережні міста, а сьогодні, 2 червня, вирушили на екскурсію у Словаччину. Під час їх візиту акцент робиться передусім на роботі поліції: всі діти, які приїхали на Закарпаття, в майбутньому планують стати правоохоронцями.


    Під час поїздки західною Україною та знайомством зі словацькими традиціями діти отримають можливість побачити, як живуть люди в різних куточках нашої країни та за кордоном, і зрозуміти, яким повинен бути сучасний поліцейський у європейській крані.


    Відділ комунікації поліції Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору