ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Смерть онлайн: з'явилися подробиці кривавої ДТП

    18 квітня 2024 четвер
    82 переглядів
    Автомобіль влетів у стовп та перетворився на купу металу, є подробиці ДТП

    Як повідомлялось раніше, 29 червня в Ізюмі сталася моторошна ДТП - автомобіль влетів у стовп та перетворився на купу металу. Учасниці аварії – дівчата 24 і 16 років, вели онлайн-трансляцію в Instagram.


    Правоохоронці, які прибули на місце смертельної ДТП за викликом очевидців, з'ясовуючи деталі трагедії, встановили шокуючі дані стосовно машини загиблих.


    За словами поліцейських, дівчата не мали права кермувати іномаркою, оскільки BMW не належало жодній із них. Крім того, авто мало польську реєстрацію та незаконно перебувало на території України.


    "Автомобіль, на якому була скоєна ДТП, мав реєстрацію Польщі. Попередньо встановлено, що на даний час цей автомобіль знаходився на території України незаконно, оскільки термін тимчасового ввезення вже сплинув", – заявив заступник начальника відділу Управління превентивної діяльності ГУНП Харківщини Олег Никоненко.


    Комунальна служба оприлюднила відео, на якому видно, що уламки від машини розлетілись на велику відстань. Від автомобіля залишився лиш каркас.









    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Я по-сербски не очень.. растолкуйте, что написано?