ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Про масштабні розкрадання вантажів заявили в "Укрзалізниці"

    26 квітня 2024 п'ятниця
    107 переглядів
    "Укрзалізниця" планує залучити до охорони вантажів на залізниці Нацполіцію

    У ПАТ "Укрзалізниця" заявили про існування цілої системи розкрадання вантажів на залізниці та мають намір залучати до охорони перевезень воєнізовану охорону Нацполіції України. Про це йдеться в повідомленні на сайті "Укрзалізниці".

    "На жаль, наразі зусиль лише воєнізованої охорони перевізника недостатньо для усунення масштабної проблеми розкрадань, від якої потерпають вантажовідправники. Тому служба безпеки товариства ініціювала переговори з правоохоронцями щодо організації спільної роботи для гарантування схоронності вантажів. Такі кроки також зумовлені позитивним досвідом співпраці з підрозділами Національної поліції в забезпеченні громадського порядку на Центральному залізничному вокзалі в столиці", - повідомили в "Укрзалізниці".

    Зазначається, що питання залучення підрозділів Нацполіції до охорони вантажів обговорювалося під час робочої зустрічі з представниками зернотрейдерів та експедиторських компаній в Одесі, де домовилися про розробку механізму такої охорони.

    Нагадаємо, нещодавно до структури департаменту безпеки руху "Укрзалізниці" увійшов ревізорський апарат з безпеки руху поїздів і автотранспорту всіх шести регіональних філій УЗ.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору