ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Велике прибирання" влаштували в Ужгороді

    19 квітня 2024 п'ятниця
    77 переглядів
    В Ужгороді прибирали територію майбутнього СРЦ інвалідів та учасників АТО

    Напередодні Дня Конституції відбулось велике прибирання території майбутнього спортивно-реабілітаційного центру інвалідів та учасників АТО в місті Ужгороді.

    Нагадаємо, що рішенням Ужгородської міської ради майже три роки тому 5 вересня 2014 року Закарпатському обласному осередку української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату було передано комплекс приміщень колишньої котельні за адресою вул. Ф.Тіхого, 13 «Б».
    Ідея створення подібного спортивно-реабілітаційного центру виникла ще в 2012 році у голови осередку Лизанця Олександра.
    У другій половині вересня 2016 року будівництво спортивно-реабілітаційного центру розпочалось за кошти Ужгородського міського (2 млн. грн.), Закарпатського обласного (500 тис. грн.) та державного (1 млн. грн.) бюджетів.
    Однак, на початку 2017 року будівництво було заморожене і не відновлено досі.
    Подібне прибирання території колишньої котельні проводиться вже десятий раз. Ініціював проведення великого прибирання голова Закарпатського обласного осередку української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату Олександр Лизанець. До участі у прибиранні також долучились члени Закарпатського обласного осередку української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату, особливою активністю з-поміж них відзначились Юрій Сидун, Андріан Опачко, Іван Реміцький та Микола Ляхов.
    Завданням прибирання була розчистка приміщень колишньої котельні та навколишньої території від будівельного сміття. За один день зусиллями активістів вдалось повністю очистити більшу частину приміщень від будівельного сміття.
    За допомогу в організації цього суботника варто подякувати ТОВ AVE.
    Всі хто бажає надати грошову допомогу на створення спортивно-реабілітаційного центру інвалідів в місті Ужгороді можуть перерахувати кошти на рахунок в ПАТ КБ Приватбанк п/р 26004053909822, код ЄДРПОУ 37231258, МФО 312378.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору