ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Безнадійні тури: чому в Україну не хочуть привозити світових зірок

    23 квітня 2024 вівторок
    101 переглядів
    Чому ж зараз зарубіжні ТОП-зірки, так не хочуть приїжджати в Україну

    Світові зірки продовжують обходити Україну десятою дорогою. Днями анонсований приїзд голлівудської зірки, «безсмертного» Чака Норріса - так і не відбувся. Герой 90-х мав приїхати до Полтави і Києва на минулих вихідних, але організатори навіть не пояснили, чому візит не відбувся.


    Чому ж зараз зарубіжні ТОП-зірки, так не хочуть приїжджати в Україну.


    Ціна питання


    Як нам розповіла експерт гастрольного бізнесу Ольга Стельмашевська, причина відмови знаменитостей до нас приїжджати - лежить на поверхні.


    «Топові артисти до нас не поїдуть по одній, але дуже простої причини. Дуже високий курс долара. Нам не вигідно привозити топових. - Квитки продаються за гривні, і є межа піднімання ціни, психологічна. А гонорар та інше треба платити в євро і доларах. Зараз це те саме що самогубства. Ризиковано і не вигідно».


    У той же час, Ольга зазначила, що є артисти, які завжди збирають аншлаг, в таких можна і фінансово вкластися.


    «Стінг ось - 100-відсотково продасться, тому і везуть. «Depeche Mode» теж. Але навіть для таких легенд потрібна правильна розкрутка і підготовка. І то - це величезні ризики ...», - додала Стельмашевська.


    Де і кого слухати


    Але є і ті з експертів, хто дивиться оптимістичніше на цю ситуацію. За словами PR-менеджера і медіа координатора Марини Степанської, не все так погано, як здається.


    «Я б не сказала, що не їдуть. Особливо дивлячись на лайн-апи фестивалів, - повідомила вона нам. - Може і є, ті, хто їздив, а зараз не приїжджає, але їх не так багато».


    Як приклад, Марина привела фестиваль Atlas Weekend, якій пройде вже у найближчі дні. На українську сцену вийдуть такі зірки як: The Prodigy, John Newman, Nino Katamadze & Insight, Brainstorm, Noize MC і багато інших.


    Також в цьому році українці зможуть послухати Мерлін Менсона (2 серпня), Стінга (6 октбря) і Scorpions (11 листопада).


    Краще ви до нас


    Тим же фанатам, кумири яких не збираються приїжджати в Україну, експерти радять їхати до них самих.


    «Зараз запрацював безвіз і ті, у кого є гроші на квиток на концерт зірки, думаю, зможуть розщедритися і на проїзд до міста, в якому він відбудеться, - розповів нам PR-менеджер Олександр Хлестаков. - Наприклад, квитки у фан-зону на виступ ірландського гурту U2 в Парижі коштує 40 євро. Це майже ті ж гроші, що ми платили за візу».


    Також Олександр додав, що найближчим часом в Україні напливу знаменитостей світового масштабу очікувати не варто.


    «Культура і соціальне життя людей дуже тісно пов'язана, - зазначив він. - Поки люди будуть заробляти копійки і не знати, як прогодувати сім'ю, вони не будуть думати про мистецтво або концерті Дженніфер Лопес. Нагальні проблеми для них набагато важливіше, ніж приїзд будь-якої зарубіжної зірки».

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору