ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Українське нахабство шокувало німців

    28 березня 2024 четвер
    88 переглядів
    Родину українців, яка обдурила владу Німеччини, можуть відправити додому

    Родину українців, яка хизувалася тим, що обдурила владу Німеччини й отримала притулок під виглядом біженців з Сирії, можуть відправити додому.


    Розглядати цю справу взявся Адміністративний суд Мюнстера.


    У Німеччину сім’я українців приїхала у вересні 2014 року. Вони відразу подали заяву на отримання статусу біженців, пославшись на те, що прибули із Сирії.


    Уже через п’ять місяців німецьке відомство з питань міграції підтвердило запит у письмовій формі, але чомусь обійшлося без проведення особистої співбесіди.


    Незабаром українців відправили у притулок на заході від Мюнстера. У свою чергу вони почали розповідати направо й наліво про те, як легко, виявляється, обдурити чиновників та отримати бажане.


    Чутки про це вже незабаром дійшли до місцевої влади, і та скасувала рішення про надання притулку.


    Тепер родина збирається оскаржити дії чиновників у суді, посилаючись на те, що існує правовий принцип про захист законних очікувань. Мовляв, згідно з ним, у громадян повинна бути впевненість в тому, що влада не скасує один раз прийняте рішення.


    Юристи не заперечують, що у законодавстві є така шпарина, але просто шоковані нахабством позивачів. Вони не розуміють, як можна апелювати до закону, попередньо порушивши його.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору