ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Повний неадекват: українофоби накинулися на дітей-музикантів

    20 квітня 2024 субота
    63 переглядів
    Неадеквати накинулись на дітей, які грали українські пісні

    Як можуть деякі неадеквати ненавидіти дітей тільки за те, що ті виконують українські народні пісні, розповів на своїй сторінці в соцмережі Facebook користувач Віктор Бурлик з Хмльницького.


    За його словами, двоє дев'ятирічних хлопчиків грали на духових музичних інструментах українські народні пісні на місцевому ринку. З ними був їх батько, учасник АТО, який отримав поранення під час військових дій.


    "І от одного дня, підійшов до дітей "афіцер атставнік", який, не вибираючи слів, сказав дітям про те, як вони набридли йому зі своєю "хохляцькою" музикою, і намагався прогнати їх. Разом з ним була його неадекватна дружина, яка облила колонку водою, після чого та задимілася, та жбурнула пляшку в дітей", - написав автор публікації.


    Виявляється, цих двох обурило, що брати грали неподалік від їх вікон, а вони терпіти не можуть "хохляцьку" музику.



    Між батьком хлопців та "офіцером" почалася словесна перепалка, й українофоб уже готовий був кинутися на АТОшника з кулаками, але йому завадили перехожі.


    Згодом місцеві "свободівці" провчили неадекватне подружжя.


    У суботу діти знову почали грати українську музику, але цього разу до них ніхто не вийшов.


    "Але із вікна квартири, де ненавидять українське, виглянула літня жінка, яка на все горло кричала до дітей "Чтоб вы сдохли!!!". Після цих слів молоді соціал-націоналісти пригостили бабусю "яєчним дощем", – додав Бурлик.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору